enquiry@pjhas.co.uk or send us a message
Call us 0161 460 0382
Mon - Fri 09.00-17.00
 

Latest News

Planning Submitted – Wythenshawe, Manchester

PJH Architectural Services have recently submitted a planning proposal for our client’s ground & first floor side & rear extensions on their property in Wythenshawe, Manchester. This “L Shaped” property boasts a large front garden which our client felt was dead space and could be better utilised. To start we tried to maximise the footprint as much as possible, whilst considering the building line of the street – this restricted us due to how the property is situated within the...

Planning Approved – Monton, Manchester

Planning has recently been granted by Salford City Council on our clients proposed ground floor rear & side extension on their property in Monton, Salford. We created a more useable & family friendly space on the ground floor by extending the rear and side of the property. Within the extended space we created an open plan kitchen, dining & snug area, an ideal communal space for the whole family, we littered this area with 6 Velux roof windows, a set...

Building Regulations drawings produced – Alsager, Cheshire

PJH Architectural Services have recently produced a set of building regulations drawings on behalf of our client. Our client came to use with an idea of a unique kitchen extension to the semi-detached property in Alsager, Cheshire. The ground floor pitched roof extension incorporates apex glazing, above the rear facing bi-folding doors (see our "Sale Project" for similar extension). This glazing runs to the underside of the vaulted roof and provides a pivotal feature within the open plan space and...

Planning Submitted – Salford, Manchester

PJH Architectural Services have recently submitted a planning proposal for our client’s rather exciting home extension project. Our client currently loves their property situated in Monton, Salford and wanted to extend their home into something their family could grow into. So, we aimed to maximise the property’s potential as much as possible. Starting on the ground floor we looked to extend to the rear and the side, in order to create a large open plan kitchen, dining and snug area,...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!